Over ons

Ons bedrijf

iamIT bestaat uit een club hoogopgeleide, creatieve, gepassioneerde ICT-ers, aangestuurd door de ervaren oprichter Michel van Leeuwen.
Wij worden door inhoud gedreven. Door goed te luisteren naar u, vertalen wij dit naar een product waar u tevreden mee bent.
Gebruikmakend van de nieuwste technieken bouwen wij hoogwaardige cloudoplossingen voor business to business toepassingen (ook on-premise / in private cloud).
Door onze producten kunnen onze klanten snel en effectief werken.

Cloud for Growth!


Lees indien gewenst meer over het ontstaan van iamIT.

Ons team

 • img

  Michel van Leeuwen Digital Problem Solver

  "If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, of what then is an empty desk a sign?"
  -Albert Einstein

  +31 (0)6 387 58 163
  michel@iamit.nl

  Michel is gedreven door zijn passie voor ICT, door kennis en creativiteit. Zijn oplossingsgerichtheid en zijn wil om klanten tot volle tevredenheid op een betaalbare manier van dienst te zijn, kan hij kwijt in zijn eigen bedrijf. In 2005 is Michel iamIT gestart.

 • img

  Ruben de WitSoftware prettifier

  "Diamonds are made under pressure"  ruben@iamit.nl

  Van de computer is Ruben sinds hij twee was niet meer weg te slaan. ICT is nu zowel zijn hobby, zijn studie en zijn werk.
  Hij vindt het leuk concepten om te zetten naar een werkbare en intuïtieve interface.
  Sinds 2017 werkt hij daarom bij ons als frontend ontwikkelaar.


 • img

  Thomas HamannPython domesticator

  "This space intentionally left blank"  thomas@iamit.nl

  Thomas is sinds begin 2018 bij ons in de wereld van Django gedoken (Python) als backend ontwikkelaar. Een zeer kundige programmeur met oog voor detail en precisie.
  Hierdoor levert Thomas dan ook een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze software. Code reviewing is zijn tweede natuur. Daarnaast is hem geen probeem te complex om met een mooi bedachte oplossing te komen.

 • img

  Lucas StikvoortCode creator

  "Never too young to learn to code"


  icon
  lucas@iamit.nl

  Lucas is de jongste telg in onze club. Hij zit nog op de middelbare school, en werkt part-time bij ons. Absoluut een talent qua programmeren.
  Dit zegt hij daar zelf over:
  "Toen ik les in programmeren op school had gehad, kwam ik er achter dat ik het goed kon en dat ik het heel leuk vind. Ik wilde hier dus mee verdergaan. Daardoor nu bij iamIT bezig met het beter worden in programmeren."

 • img

  Anton RoversAmbassador of Ethical Hacking

  "Safety first"  anton@iamit.nl

  Anton heeft tijdens zijn stage bij iamIT begeleiding gekregen. Hij is een forensisch ICT-er. Sinds het einde van zijn opleiding is hij part-time actief bij iamIT. Naast zijn achtergrond in de ICT beveiliging is hij al tijdens zijn stage in de wondere wereld van de A.I. (Artificial Intelligence) gedoken, en heeft hij een belangrijke bijdrage van de eerste stappen van iamIT op dat gebied geleverd.

 • img

  Jordy ThiewesCode curator

  "Coding between the lines"  jordy@iamit.nl

  Jordy is einde 2018 ons team komen versterken, hij is voornamelijk bezig met de backend (Django/Python). Hij is ingezet op een technisch hoogstaand stukje software, om geheel flexibel allerlei systemen aan elkaar te kunnen knopen. (volgens industry 4.0). Jordy kan zich snel inwerken op complexe projecten. Behalve de grote lijnen, houdt hij ook goed de efficientie van code in de gaten.

 • img

  Yannick HavemanCode Hopper

  "Artificial intelligence does not mean I use to be blond"


  icon
  yannick@iamit.nl

  Yannick is einde 2018 ons team komen versterken, hij is begonnen met de frontend (vuejs), maar heeft later ook de backend (Django/Python) erbij opgepakt. In 2019 zal hij zich gaan verdiepen in A.I. (Artificial Intelligence)


 • img

  Max ThiemeFrontend to full stack trainee

  "Java is not just a coffee brand"


  icon
  max@iamit.nl

  Max is begin 2019 ons team komen versterken, kennis van java had hij al, dus hij begint aan een oude maar nog steeds goed werkende frontend (Java). Hij gaat ook werken aan de nieuwere vervanger hiervan in Vue.js. Het doel is een full stack developer te worden en hij zal daarom in een later stadium ook Django/Python erbij oppakken. Hij zal zich vooral gaan bezig houden op het Meriflora project.