Over ons

Ons bedrijf

iamIT bestaat uit een club hoogopgeleide, creatieve, gepassioneerde ICT-ers, geïnspireerd door de ervaren oprichter Michel van Leeuwen.
Wij worden door inhoud gedreven. Door goed te luisteren naar u, vertalen wij dit naar een product waar u tevreden mee bent.
Gebruikmakend van de nieuwste technieken bouwen wij hoogwaardige cloudoplossingen voor business to business toepassingen (ook on-premise / in private cloud).
Door onze producten kunnen onze klanten snel en effectief werken.

We embrace IT & People!

Lees meer over onze werkwijze SIS-dev hoe we onze mensen en de IT omarmen.

Lees indien gewenst meer over het ontstaan van iamIT.

Ons team

 • img

  Michel van Leeuwen Digital Problem Solver

  "If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, of what then is an empty desk a sign?"
  -Albert Einstein

  +31 (0)6 387 58 163
  michel@iamit.nl

  Michel is gedreven door zijn passie voor ICT, door kennis en creativiteit. Zijn oplossingsgerichtheid en zijn wil om klanten tot volle tevredenheid op een betaalbare manier van dienst te zijn, kan hij kwijt in zijn eigen bedrijf. In 2005 is Michel iamIT gestart.

 • img

  Thomas HamannPython domesticator

  "This space intentionally left blank"  thomas@iamit.nl

  Thomas is sinds begin 2018 bij ons in de wereld van Django gedoken (Python) als backend ontwikkelaar. Een zeer kundige programmeur met oog voor detail en precisie.
  Hierdoor levert Thomas dan ook een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze software. Code reviewing is zijn tweede natuur. Daarnaast is hem geen probeem te complex om met een mooi bedachte oplossing te komen.

 • img

  Lucas StikvoortCode creator

  "Never too young to learn to code"


  icon
  lucas@iamit.nl

  Lucas is de jongste telg in onze club. Hij zit nog op de middelbare school, en werkt part-time bij ons. Absoluut een talent qua programmeren.
  Dit zegt hij daar zelf over:
  "Toen ik les in programmeren op school had gehad, kwam ik er achter dat ik het goed kon en dat ik het heel leuk vind. Ik wilde hier dus mee verdergaan. Daardoor nu bij iamIT bezig met het beter worden in programmeren."

 • img

  Anton RoversAmbassador of Ethical Hacking

  "Safety first"  anton@iamit.nl

  Anton heeft tijdens zijn stage bij iamIT begeleiding gekregen. Hij is een forensisch ICT-er. Sinds het einde van zijn opleiding is hij part-time actief bij iamIT. Naast zijn achtergrond in de ICT beveiliging is hij al tijdens zijn stage in de wondere wereld van de A.I. (Artificial Intelligence) gedoken, en heeft hij een belangrijke bijdrage van de eerste stappen van iamIT op dat gebied geleverd.

 • img

  Yannick HavemanCode Hopper

  "Artificial intelligence does not mean I used to be blond"

  icon
  yannick@iamit.nl

  Yannick is einde 2018 ons team komen versterken, hij is begonnen met de frontend (vuejs), maar heeft later ook de backend (Django/Python) erbij opgepakt. In 2019 heeft hij zich verdiept in A.I. (Artificial Intelligence), Naast het werk bij iamIT is hij nu bezig met zijn masters aan de TU Delft op het gebied van cyber security en AI
  Bij ons heeft Yannick tevens DevOps processen helpen verbeteren.

 • img

  Max ThiemeFrontend developer

  "Sometimes it pays to stay in bed on Monday, rather than spending the rest of the week debugging Monday’s code."

  icon
  max@iamit.nl

  Max is begin 2019 ons team komen versterken, kennis van java en nodejs had hij al. Momenteel is hij frontend developer in Vue.js en maakt hij behalve mooie frontends, ook de server kant van de webapplicaties (nodejs).

 • img

  Daniel van de EndeFull stack developer

  "Rust roest niet"  daniel@iamit.nl

  Daniel is in 2019 als trainee bij ons begonnen, en heeft na ervaringen elders ons gelukkig weer teruggevonden. Hij is gedreven om goed werk te leveren en hierbij vindt hij het leuk nieuwe technologien te ontdekken. Als dit nog niet genoeg binnen het werk kan, leert hij er als hobby nieuwe talen bij (zoals de taal Rust).

 • img

  Susan FonckeAnalytische doorbijter

  "If you do what you enjoy doing you'll never have to work hard.”"
  -Mahatma Gandhi.


  susan@iamit.nl

  Susan is sinds 2020 aan het omscholen naar de IT en sinds 2021 begonnen bij IamIT Haar gedrevenheid, passie en analytisch vermogen maken dat zij complexe zaken kan oplossen. Dit zal zij gebruiken bij het werken aan de backend. Zij zal zich steeds verder ontwikkelen naar een gespecialiceerd IT’ er.

 • img

  Jasper de WerkUX & Frontend fluisteraar

  "Je zegt altijd dat je niet weet of iets je lukt. Maar vervolgens blijf je totdat het je is gelukt."
  -Jeugdvriend


  jasper@iamit.nl

  Als uk keek Jasper mee met zijn vader terwijl hij de familiecomputer 'opereerde' en nieuwe SCSI schijven gaf. Fast Forward 25 jaar en hij heeft ervaring met frontend, backend, UX (front-frontend), hardware, en QA. Bij IamIT biedt hij bovenstaande, en toont zijn 'hands-on' mentaliteit door de 'extra' projecten. Zoals knutselen aan een Raspberry Pi voor een Home Automation project op de zaak, en indien nodig een stelling of bureaustoel te assembleren!

 • img

  Pieter-Bas KooijCreative nerd

  "Thinking outside the div"


  pieter-bas@iamit.nl

  Begonnen in 1997 op twaalfjarige leeftijd met het programmeren van een rekenmachine in QBasic en nu al meer dan een decennium professionele ervaring als creative front-end developer en sinds 2021 werkzaam voor iamIT. Van een leeg vel papier en een idee tot volledige website, sociaal platform of een CRM/HRM pakket, Pieter-Bas kent het proces van begin tot eind.

 • img

  Bart HendriksBusiness consultant

  "Werken doe je maar thuis!"
  -Japke-d. Bouma


  bart@iamit.nl

  Bart Hendriks is als business consultant verbonden met IamIT ter ondersteuning van het laten aansluiten van de software op marktwensen en bij hem kun je dan ook terecht voor invulling van uw uitdaging met de software van IamIT. Bart Hendriks heeft ruime ervaring met de technische invulling voor business projecten en als betrokken gesprekspartner voor iedere uitdaging.

 • img

  Olivier LamJunior business consultant

  "let's sell things better!"  olivier@iamit.nl

  Olivier is sinds begin 2021 werkzaam bij IamIT. Binnen de afdeling sales is hij medeverantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het goed onderhouden van relaties. Daarnaast ondersteunt hij ons bij het maken van grafische ontwerpen. Hij doet zijn werkzaamheden bij IamIT naast zijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft.