Over ons

Ons bedrijf

iamIT bestaat uit een club hoogopgeleide, creatieve, gepassioneerde ICT-ers, geïnspireerd door de ervaren oprichter Michel van Leeuwen.
Wij worden door inhoud gedreven. Door goed te luisteren naar u, vertalen wij dit naar een product waar u tevreden mee bent.
Gebruikmakend van de nieuwste technieken bouwen wij hoogwaardige cloudoplossingen voor business to business toepassingen (ook on-premise / in private cloud).
Door onze producten kunnen onze klanten snel en effectief werken.

We embrace IT & People!

Lees meer over onze werkwijze SIS-dev hoe we onze mensen en de IT omarmen.

Lees indien gewenst meer over het ontstaan van iamIT.

Ons team

 • img

  Michel van Leeuwen Digital Problem Solver

  "If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, of what then is an empty desk a sign?"
  -Albert Einstein

  +31 (0)6 387 58 163
  michel@iamit.nl

  Michel is gedreven door zijn passie voor ICT en mensen, door kennis en creativiteit. Zijn oplossingsgerichtheid en zijn wil om klanten tot volle tevredenheid op een betaalbare manier van dienst te zijn, kan hij kwijt in zijn eigen bedrijf. In 2005 is Michel iamIT gestart. Door het zien van talenten die elders niet door bloei komen, is zijn visie achter SIS-dev ontstaan.

 • img

  Thomas HamannPython domesticator

  "This space intentionally left blank"  thomas@iamit.nl

  Thomas is sinds begin 2018 bij ons in de wereld van Django gedoken (Python) als backend ontwikkelaar. Een zeer kundige programmeur met oog voor detail en precisie.
  Hierdoor levert Thomas dan ook een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze software. Code reviewing is zijn tweede natuur. Daarnaast is hem geen probeem te complex om met een mooi bedachte oplossing te komen.

 • img

  Max ThiemeFrontend developer

  "Sometimes it pays to stay in bed on Monday, rather than spending the rest of the week debugging Monday’s code."

  icon
  max@iamit.nl

  Max is begin 2019 ons team komen versterken, kennis van java en nodejs had hij al. Momenteel is hij frontend developer in Vue.js en maakt hij behalve mooie frontends, ook de server kant van de webapplicaties (nodejs).

 • img

  Klaasjan SchrotenSolution facilitator

  "Where attention goes, energy flows"  klaasjan@iamit.nl

  Klaasjan realiseerde zich al vroeg in zijn IT carrière dat alle problemen, ook IT vraagstukken, pas echt opgelost worden als mensen goed samenwerken. Als team- /projectleider bij iamIT houdt Klaasjan de focus op het gewenste resultaat, binnen de kaders van SIS-dev. Maar naast resultaten, is aandacht voor een vertrouwde, veilige werkomgeving, waardering en persoonlijke groei belangrijk voor elk team. Wat werken bij iamIT bijzonder maakt voor Klaasjan, is dat deze puzzelstukken bij iamIT vaak net even anders moeten worden gelegd.

 • img

  Felicia StoutjesdijkGedragsdeskundige/ Consultant SIS-dev

  "Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain"  info@parktijkstoutjesdijk.nl

  Felicia geniet van mensen met verschillende denkstijlen en manieren van doen. Zij is de partner van Michel en deelt al langer de visie op het aanspreken van mensen op hun veerkracht en hen daarin versterken. Haar inzichten vanuit haar werk als therapeut, sluiten goed aan bij de visie van iamIT op goede kwaliteit van software willen leveren èn de wereld een beetje mooier maken. Sinds 2021 is zij officieel betrokken als consultant SIS-dev en denkt mee met de leidinggevenden van iamIT over welke werkomgeving en manier van aansturen voor mensen het beste werkt.

 • img

  Lucas StikvoortCode creator

  "Never too young to learn to code"


  icon
  lucas@iamit.nl

  Lucas is de jongste telg in onze club. Hij zit nog op de middelbare school, en werkt part-time bij ons. Absoluut een talent qua programmeren.
  Dit zegt hij daar zelf over:
  "Toen ik les in programmeren op school had gehad, kwam ik er achter dat ik het goed kon en dat ik het heel leuk vind. Ik wilde hier dus mee verdergaan. Daardoor nu bij iamIT bezig met het beter worden in programmeren."

 • img

  Daniel van de EndeFull stack developer

  "Rust roest niet"  daniel@iamit.nl

  Daniel is in 2019 als trainee bij ons begonnen, en heeft na ervaringen elders ons gelukkig weer teruggevonden. Hij is gedreven om goed werk te leveren en hierbij vindt hij het leuk nieuwe technologien te ontdekken. Als dit nog niet genoeg binnen het werk kan, leert hij er als hobby nieuwe talen bij (zoals de taal Rust).

 • img

  Jasper de WerkUX & Frontend fluisteraar

  "Je zegt altijd dat je niet weet of iets je lukt. Maar vervolgens blijf je totdat het je is gelukt."
  -Jeugdvriend


  jasper@iamit.nl

  Als uk keek Jasper mee met zijn vader terwijl hij de familiecomputer 'opereerde' en nieuwe SCSI schijven gaf. Fast Forward 25 jaar en hij heeft ervaring met frontend, backend, UX (front-frontend), hardware, en QA. Bij IamIT biedt hij bovenstaande, en toont zijn 'hands-on' mentaliteit door de 'extra' projecten. Zoals knutselen aan een Raspberry Pi voor een Home Automation project op de zaak, en indien nodig een stelling of bureaustoel te assembleren!

 • img

  Claudia GrootJack of all Trades

  "Coffee is a way of stealing time that should by right belong to your older self."
  -Terry Pratchett (Thud!)


  claudia@iamit.nl

  Claudia is half feb. 2022 bij iamIT begonnen. Overdag ontwikkelaar, 's avonds wildbreier. Claudia doet een parttime studie Data Science. Tot haar hobby's behoort het leren over software-architectuur en het deelnemen aan IT-conventies. Haar meest trotse prestatie is om meer dan 5 jaar een Django Girls-coach te zijn.

 • img

  Sander van HeijningenSoftware developer

  "...this space is left blank intentionally...."

  icon
  sander@iamit.nl

  Sander werkt sinds eind 2021 bij ons. Hij heeft een vliengende start gemaakt, en nu hij geland is, moet er hier nog een eigen stukje over hem komen... (binnenkort).

 • img

  Bart HendriksBusiness consultant

  "Werken doe je maar thuis!"
  -Japke-d. Bouma


  bart@iamit.nl

  Bart Hendriks is als business consultant verbonden met IamIT ter ondersteuning van het laten aansluiten van de software op marktwensen en bij hem kun je dan ook terecht voor invulling van uw uitdaging met de software van IamIT. Bart Hendriks heeft ruime ervaring met de technische invulling voor business projecten en als betrokken gesprekspartner voor iedere uitdaging.