Over Ons

Wij worden door inhoud gedreven. Door goed te luisteren naar u, vertalen wij dit naar een product waar u tevreden mee bent.

Wij zijn iamIT

iamIT bestaat uit een club hoogopgeleide, creatieve, gepassioneerde ICT-ers, geïnspireerd door de ervaren oprichter Michel van Leeuwen. Gebruikmakend van de nieuwste technieken bouwen wij hoogwaardige cloudoplossingen voor business to business toepassingen (ook on-premise / in private cloud). Door onze producten kunnen onze klanten snel en effectief werken.

Zeg “hallo” tegen ons team

Digital Problem Solver

Michel van Leeuwen

Michel is gedreven door zijn passie voor ICT en mensen, door kennis en creativiteit. Zijn oplossingsgerichtheid en zijn wil om klanten tot volle tevredenheid op een betaalbare manier van dienst te zijn, kan hij kwijt in zijn eigen bedrijf. In 2005 is Michel iamIT gestart. Door het zien van talenten die elders niet door bloei komen, is zijn visie achter SIS-dev ontstaan.

“Sometimes it is the people no one can imagine anything of who do the things no one can imagine.”

– Alan Mathison Turing –

Python domesticator

Thomas Hamann

Thomas is sinds begin 2018 bij ons in de wereld van Django gedoken (Python) als backend ontwikkelaar. Een zeer kundige programmeur met oog voor detail en precisie.
Hierdoor levert Thomas dan ook een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze software. Code reviewing is zijn tweede natuur. Daarnaast is hem geen probeem te complex om met een mooi bedachte oplossing te komen.
Frontend developer

Max Thieme

Max is begin 2019 ons team komen versterken, kennis van java en nodejs had hij al. Momenteel is hij frontend developer in Vue.js en maakt hij behalve mooie frontends, ook de server kant van de webapplicaties (nodejs).
Software Developer

Sander van Heijningen

Sander is aan het einde van 2021 bij ons gekomen met een respectabel kennisniveau in softwareontwikkeling, een sterk verlangen om te leren en te groeien. Hij is enthousiast om als onderdeel van een team te werken en is altijd bereid om zijn collega's een helpende hand te bieden.
Gedragsdeskundige/ Consultant SIS-dev

Felicia Stoutjesdijk

Felicia geniet van mensen met verschillende denkstijlen en manieren van doen. Zij is de partner van Michel en deelt al langer de visie op het aanspreken van mensen op hun veerkracht en hen daarin versterken. Haar inzichten vanuit haar werk als therapeut, sluiten goed aan bij de visie van iamIT op goede kwaliteit van software willen leveren èn de wereld een beetje mooier maken. Sinds 2021 is zij officieel betrokken als consultant SIS-dev en denkt mee met de leidinggevenden van iamIT over welke werkomgeving en manier van aansturen voor mensen het beste werkt.
Code creator

Lucas Stikvoort

Lucas is de jongste telg in onze club. Hij zit nog op de middelbare school, en werkt part-time bij ons. Absoluut een talent qua programmeren.
Dit zegt hij daar zelf over:
"Toen ik les in programmeren op school had gehad, kwam ik er achter dat ik het goed kon en dat ik het heel leuk vind. Ik wilde hier dus mee verdergaan. Daardoor nu bij iamIT bezig met het beter worden in programmeren."
Full stack developer

Daniel van de Ende

Daniel is in 2019 als trainee bij ons begonnen, en heeft na ervaringen elders ons gelukkig weer teruggevonden. Hij is gedreven om goed werk te leveren en hierbij vindt hij het leuk nieuwe technologien te ontdekken. Als dit nog niet genoeg binnen het werk kan, leert hij er als hobby nieuwe talen bij (zoals de taal Rust).
UX & Frontend fluisteraar

Jasper de Werk

Als uk keek Jasper mee met zijn vader terwijl hij de familiecomputer 'opereerde' en nieuwe SCSI schijven gaf. Fast Forward 25 jaar en hij heeft ervaring met frontend, backend, UX (front-frontend), hardware, en QA. Bij IamIT biedt hij bovenstaande, en toont zijn 'hands-on' mentaliteit door de 'extra' projecten. Zoals knutselen aan een Raspberry Pi voor een Home Automation project op de zaak, en indien nodig een stelling of bureaustoel te assembleren!
Junior Software Engineer

Prachi Suryavanshi

Prachi works here since September 2022. She is a Classical dancer who found joy in coding. She is training to be a backend developer.
Frontend developer

Jurgen de Vries

Jurgen is in oktober 2022 in dienst gekomen bij iamIT. Als eerste stap zal hij het Frontend Development gaan ontdekken met de focus op Vue.js en CSS.

We embrace IT & People!

Adres: Molslaan 121, 2611 RK Delft
Dependance: Molslaan 111, 2611 RK Delft
KvK: 77499549

Plan een afspraak

We embrace IT & People!

Adres:
Molslaan 121, 2611 RK Delft
Dependance:
Molslaan 111, 2611 RK Delft
KvK:
77499549

Plan een afspraak

made by: HolaChange